Diskussion:Smør

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Smør er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Smør har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 3, 2020.

Huskeliste for Smør: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afsnittet om etymologi giver ikke noget som helst om det danske ords etymologi Hapla69 (diskussion) 13. sep 2019, 16:16 (CEST)

Det er rigtigt. @Toxophilus: Som opretter af afsnittet har du måske noget at sige? Jeg foreslår at slette afsnittet og i stedet skrive "(fra norrønt smjör)[1]" i indledningen. ― Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 6. dec 2019, 19:38 (CET)
{ping|Biscuit-in-Chief}} Fin ide. Afsnittet er oversat fra engelsk, så det er derfor. Mvh.Toxophilus (diskussion) 8. dec 2019, 12:52 (CET)

Referencer


I en af de første sætninger står der "2% salt, kan tilsættes...". Ville det ikke være bedre om at der bare stod "Salt, kan tilsættes", eller "En mindre mængde salt kan tilsættes". Her i england er der f.eks. kun 1.5% salt i den saltede smør. --HilgeJohan (diskussion) 15. jan 2020, 22:44 (CET)

Det ville bedre med en korrekt angivelse med kildeangivelse. I Danmark må der maks. være 1,2 % salt i smør. Angivelsen på 2 % virker mærkelig. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion)