Diskussion:Sofie Lassen-Kahlke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Hun står med fødselsdag to forskellige år 1978 (på datosiden) og 1979 på denne side mvh Brian

Ups min fejl.. Rigtig årstal er 1979. mvh. Jan

Roderi[redigér wikikode]

Nu ved jeg godt, at man bare selv bør kaste sig over det, men nu var det tilfældigvis anden gang jeg stødte på en rodebunke af en skuespillerartikel her til morgen, så jeg brokker mig i stedet:)

Fx har vi et afsnit, der hedder "Filmkarriere". I det afsnit omtales også hendes virke med teater, sang og tv-serier, hvilket jo ikke passer under den overskrift. Til sidst går det helt galt, hvorfor jeg lige citerer de sidste tre linjer:

Sideløbende med skuespillerkarrieren har hun studeret jura på Københavns Universitet.

Sofie har tidligere dannet par med Axel Castenschiold og de har været samme i mange år.

Hun er også med i tredje sæson af Live Fra Bremen.

Sidste linje handler om hendes skuespillervirke, men det forlod afsnittet to linjer tidligere, hvor det gik over til at omtale private forhold. Disse private forhold omtales til gengæld så tåget, at man ikke aner, om hun er single eller ej. Det er jo også fløjtende ligegyldigt, men når der nu er gået Se&Hør i det og vi helt i toppen af artiklen skal have at vide, at hun for nylig er blevet mor (og vigtigt: natten til en torsdag - var jo noget helt andet, hvis det havde været natten til en lørdag...), så er det påfaldende dårligt formuleret.

Og så er jeg vist færdig med at brokke mig over sløseri i denne omgang. --Heelgrasper 1. feb 2011, 08:34 (CET)