Diskussion:Sonofon

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Teksten er smidt lidt for hurtigt sammen. Den trænger til lidt struktur. Jeg vil forsøge at komme tilbage til den snarest. --Surelars 27. mar 2006 kl. 14:55 (CEST)

Rebranding till Telenor[rediger kildetekst]

Please, someone write about future rebranding of Sonofon, Cibercity and Tele2 to Telenor Denmark in summer 2009. I could do it, just I don't know Danish language. --Dima1 29. maj 2008, 13:53 (CEST)Svar[svar]

Don't just move the article please! --Broadbeer 18. jun 2009, 20:57 (CEST)

Artiklen skal enten sammenskrives med Cybercity i Telenor Danmark eller der skal laves en ny Telenor Danmark side og denne beholdes som en artikel om Sonofon op til navneskiftet. --Broadbeer 18. jun 2009, 20:58 (CEST)

God idé. Highfield89 5. jul 2009, 18:49 (CEST)
Det er jeg ikke sikker på er en god idé. Pugilist (diskussion) 14. jan 2015, 11:26 (CET)

To firmaer[rediger kildetekst]

Der fandtes tidligere et andet firma med navnet Sonofon. De lavede bl.a. transformatorer og sikkert andre dele til radioindustrien. Det bør strengt taget også have en artikel. Ditlev Petersen (diskussion) 20. mar 2014, 23:36 (CET)

Jeg tror teleselskabet er det første folk tænker, når de hører ordet "Sonofon". Derfor tænker jeg at det nævnte firma kan beskrives under "Sonofon (radiofabrikant)" eller sådan noget lignende, og der vil kunne henvises til begge firmaer på en "Sonofon (flertydig)"-side. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. mar 2014, 07:25 (CET)
Noget i den retning, ja. Men jeg tror ikke, det gamle Sonofon var en radiofabrikant, jeg tror kun, de lavede løsdele. Men det finder man nok ud af, inden man evt. laver artiklen. Foreløbig har jeg kun resterne af en transformator et sted (ca. 1920). Der er sikkert en hel del uddøde danske virksomheder inden for radio og anden elektronik, som hver burde have en artikel. Lidt af en mundfuld. Ditlev Petersen (diskussion) 21. mar 2014, 20:50 (CET)
Jo, de lavede faktisk radioer, bl.a. Her er i hvert fald et sted at begynde: http://www.historie.dtu.dk/Historie/ForskningOgSamarbejde/Ingenioeren-og-erhvervslivet/Radio_tv_fabrik Ditlev Petersen (diskussion) 21. mar 2014, 20:55 (CET)

SONOFON A/S og TELENOR A/S[rediger kildetekst]

SONOFON A/S og TELENOR A/S er tilsyneladende det samme selskab (CVR 19433692) [1]. Måske bør vi kalde den "Telenor A/S". — Fnielsen (diskussion) 2. apr 2019, 19:15 (CEST)