Diskussion:Sort sol

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej derinde.

Som ansvarshavende for PDFnet er det jo mig der løber risikoen for indholdet på PDFnet - men I skal nok lige vurdere denne artikel separat. Siden artiklen blev skrevet er der vist nok sket det, at naturvejleder Ivar Gram har fået patent på at måtte anvende udtrykket "Sort Sol" i forbindelse med oplevelse af naturfænomener. Jeg har ikke sat mig ordentligt ind i dommen, for jeg synes ærlig talt det er det glade vanvid. Derfor har jeg besluttet at fastholde min artikel på PDFnet, som i sin tid blev betalt af Højer Kommune og godkendt af Ivar Gram. I skal bare vide, at der er en lille risiko ved det. Men sikkert ikke større end at artiklen kan laves om, hvis det påtales fra højere sted.

Bedste hilsener Tommy Hansen

Jeg kan for resten godt huske noget om pågældende sag, nu du siger det. Jeg tror dog ikke, det er et problem, efter som pågældende naturvejleder vist bare ville sikre sig, at hans konkurrenter ikke kaldte det det samme. Jeg tror mest, det handler om, at man ikke må reklamere med navnet Sort sol, når man arrangere ture til området. Det er vel lidt det samme som gasbeton, der egentligt er et varemærke, men er blevet den normale betegnelse for letbeton.
I øvrigt er din side et fantastisk koncept, som jeg kun kan håbe vil vinde indpas andre steder Tak for det --B.A.C. 19. feb 2006 kl. 15:24 (CET)

Så er jeg endnu mere rolig end før, tak for kommentaren. Og gør lige både mig og samfundet en tjeneste: Spred rygtet, at der produceres journalistisk arbejde uden copyright :-) Under alle omstændigheder luner dine gode ønsker, tak for dem. --PDFnet 19. feb 2006 kl. 15:29 (CET)


Hej, jeg har lige set at et af billederne mangler. Hvad er der galt? bedste hilsener Tommy--PDFnet 15. mar 2006 kl. 22:01 (CET)

"Sydvestsønderjylland"? Er der virkelig noget der hedder så'n? Ellers ville jeg jo rette det til "Sydvestjylland", men jeg tænkte at jeg hellere måtte spørge først... Papppfaffe 16. okt 2008, 09:21 (CEST)