Diskussion:Specifik ledningsevne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Den officielle (og i dag mest anvendte) betegnelse er Elektrisk konduktivitet, analog med Elektrisk resistivitet. "Specifik konduktivitet" må være en skrivefejl, det er der ikke noget, der hedder. Benadikt (diskussion) 25. jun 2015, 00:39 (CEST)

Måske burde artiklen slås sammen med Elektrisk resistivitet[redigér wikikode]

Denne artikel er virkelig kort og uden egentlig indhold eller blot forklaring af begrebet - måske burde man slå den sammen med den tilsvarende side for Elektrisk resistivitet, der er noget mere udviklet. Indholdet burde være stort set overlappende, og det ser ud til at fungere godt for den engelske side om dette emne (Ved ikke hvordan man laver links til engelsk wiki, så her kommer det som fuld URL: https://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_resistivity_and_conductivity)
Jeg ved dog ikke hvordan man beslutter og udfører sådan et merge. Tøpholm (diskussion) 4. nov 2019, 20:13 (CET)