Diskussion:Speedcubing

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Speedcubeing:

det er primært at løse en Rubiks cube på kortest tid. der er 43 milliarder forskelige måder den kan være blandet på. Så det kan godt være lidt svært, men dem der kan finde ud af det kan næsten altid gøre det på 15 sek. men det er kun de bedste.

Der findes mange forskellige slags cubes, en af de mest kendte er Rubiks terning. Denne ternings popularitet er dog faldet siden starten af 1980'erne, hvor den var på alles læber. Siden da er der kommet nye mærker. Det er nye mærker som MoYu, Gan og shengshu. De er mere hurtige at dreje så du kan komme på tider på 10 sekunder og under. Men de gamle cubes bruges stadig til firmagaver, norale gaver og bare til at have stående til pynt og prøve at løse den.

turneringer: der afholdes turneringer flere gange om året i Danmark, Danmarks bedste speedcuber er Martin Vædele Egdal som har tider på under 10 sekunder. de afholdes af WCA, world cube association i samarbejde med dansk speedcube forening. Verdens bedste speedcubere er: Feliks Zemdegs, Max Park, Leo borromeo. de har alle et gemmensnidt på under 6 sekunder. (Skrev 85.83.198.166 (diskussion • bidrag) 12. nov 2020, 10:15. Husk at signere dine indlæg.)