Diskussion:Spoleben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kan det ikke omskrives til dansk? Det er helt uforståeligt for mig: "Radius eller spolebenet er en lang knogle i underarmen, og danner sammen med Ulnaris (?) led til Humerus (?) i den proximale (?) ende og hånden i den distale (?) ende. Selv om Radius ikke indgår i selv leddet til albuen, er den en vigtig del af selve armen, og dens led mellem (?) Ulnaris gør at man kan vende og dreje armen." Er det i øvrigt en konvention, at de latinske udsagnsord (substantiver) skrives med stort? -- Poul G disk. 30. mar 2016, 21:52 (CEST)