Diskussion:Sri Lanka

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
WikiProjekt Nederlandene
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Nederlandene. Projekt er lavet ifor at koordinere dækningen af Nederlandene-artikler på Wikipedia.
Er du interesseret? Rediger artiklen eller besøg projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg synes ikke leksikon.org er en god ekstern henvisning grundet leksikon.orgs åbenlyse bias. Jeg har foreslået CIA World Factbook som er nøgtern og facts-orienteret. Dette er blevet slettet af en robot. Man kunne i det mindste have ladet linket til CIA World Factbook blive stående. Derefter kunne man tage en diskussion om, hvorvidt leksikon.org bør stå som ekstern henvisning på denne side - og mange andre. --Jakob dk 24. apr 2007 kl. 18:03 (CEST)

Mange artikler har rod i leksikon.org jvf. Wikipedia:Kilder#Følgende sider har vi tilladelse til at kopiere fra med kildeangivelse - siden om Sri Lanka er nok en af dem. At du ikke bryder dig om leksikon.org, fremgår tydeligt af din brugerdiskussionsside, men derfor kan skal kildeangivelsen stadigvæk bevares.
Du er selvfølgelig velkommen til at tilføje linket til CIA Factbook igen. Grunden til at det blev fjernet er, at det at gendanne en side er en automagisk process.
--Hebster 24. apr 2007 kl. 19:13 (CEST)