Diskussion:Star Alliance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hedder det japanske flyselskab ikke Nippon Air? -- Bruger:Wegge 23. apr 2005 kl. 11:19 (CEST)


Nej: http://www.staralliance.com/star_alliance/star/member_airlines/air_ana.html siger All Nippon Airways Co., Ltd. --Palnatoke 23. apr 2005 kl. 11:24 (CEST)
Og så alligevel - http://www.air-nippon.co.jp/ lader til at være samme firma. --Palnatoke 23. apr 2005 kl. 11:39 (CEST)
Der er en del flyselskaber der har et officielt navn, og bruger et helt andet i det daglige. SAS og BMI er nogle gode eksempler. Men i dette tilfælde er Air Nippon et datterselskab af All Nippon Airways (ifølge en:All Nippon Airways. Så jeg tror bare vi skal lade den stå som den er nu. -- Bruger:Wegge 23. apr 2005 kl. 11:44 (CEST)

Regionale medlemmer[redigér wikikode]

Alliancen har desuden tre regionale medlemmer: finske Blue1, kroatiske Croatia Airlines og slovenske Adria. — hvad betyder regionale i denne sammenhæng? De øvrige selskaber har vel også et regionalt tilhørsforhold til bestemte regioner af verden. -- C960657 2. jan 2006 kl. 19:49 (CET)