Diskussion:Stepping

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet sendt til Wikimedias VRT-system, men licensen var ufuldstændig, mangelfuld eller på anden vis ikke kunne godkendes. Typisk vil de VRT-frivillige bistå med korrekt formulering og hjælp til alles bedste.
Kontakt venligst en VRT-frivllig til systemet, hvis du har spørgsmål til denne afvisning. Evt. link til tilladelse (VRT-konto kræves).

Materiale fra Kolding Kommunes helheldsplan er brugt med tilladelse.

Hvilke afsnit kommer fra Kolding Kommune? Der er den 5.4.2013 blevet videresendt et svar fra Kolding Kommune fra 6. nov. 2008 09.18 til OTRS ([1]). Svaret giver en delvis tilladelse med én betingelse, at der altid bibeholdes et link til kilden. Da vi ikke kan garantere, at dette like altid bibeholdes i den aktuelle artikelversion, bør vi i det mindste skrive det her, samt hvilke afsnit, det handler om. Desværre indeholder mailen ikke en information om, at teksten udgives under CC-BY-SA eller GFDL. Det lader dog til at mailens forfatter er klar over, hvilke betingelser der gælder på Wikipedia og derfor implicit accepterer vores licenskrav. Nillerdk (diskussion) 10. apr 2013, 11:35 (CEST)
Tilladelsen endte med at blive afvist, da der ikke kom et svar på vores spørgsmål/mail. --MGA73 (diskussion) 29. jul 2014, 22:44 (CEST)