Diskussion:Steven Spielberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

http://www.filmzonen.dk/artikler/stjerneportraet/drew-barrymore/1/ og flere andre steder nævner gudfaderskabet (spørg Google om 'spielberg barrymore'), men det er en fjollet detalje i en så kort artikel som denne. --palnatoke 6. nov 2008, 09:14 (CET)

Oplysningen er givet rigtig, orkede blot ikke at forske nærmere, da oplysningen er noget underlig i en så kort artikel, og altså ikke fundet værdig til optagelse i den markant længere artikel på en wiki. Men glad for, at du er enig ;-) Skulle man på et tidspunkt få tid til at udvide artiklen var det måske mere relevant at skrive noget om, at gudbarnet faktisk har medvirket i en del af filmene. --Pugilist 6. nov 2008, 09:37 (CET)