Diskussion:Stevnsgade Basketball

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Stevnsgade Basketball

Artikel-regler
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Stevnsgade Basketball er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Stevnsgade Basketball: rediger · historik · overvåg · opdater

Oprettelsen af Stevnsgade Basketball omhandler kun 1. Herreholdet[redigér wikikode]

Hej med dig fremtidige-wiki-redaktør af denne wikiartikel. Jeg har oprettet denne side i slut september 2015. Siden er kun tiltænkt at omhandle 1. Herreholdet i Stevnsgade Basketball. Alt andet med moderklubben og dameholdet skal under deres respektive artikler. Der har været snak om, at der skal laves en elite-satsning for herre ungdomsholdene i Stevnsgade. Hvis dette bliver en realitet, synes jeg dog godt der kan laves et enkelt afsnit og en dernæst en "uddybende artikel". Thomasbasketball (diskussion) 23. sep 2015, 14:57 (CEST)

Hvis artiklen kun skal handle om ét hold, bør artikelnavnet afspejle dette. --Palnatoke (diskussion) 23. sep 2015, 16:20 (CEST)
Det er jeg uenig i. Det samme gør sig gældende for de fleste sportshold på wiki. Se fx. FC København, Brøndby IF, Manchester United, FC Barcelona m.fl. Her er artiklerne netop ikke fx "FC Barcelonas 1. herrehold i fodbold", selvom klubben har mange forskellige hold og desuden også sportsgrene. Der er netop lavet referencer til de andre dele af organisationen i indledningen og i "harflertydig".Thomasbasketball (diskussion) 23. sep 2015, 18:43 (CEST)

"Stevnsgade" som en redirect-side til "Stevnsgade Basketball"?[redigér wikikode]

Kan vi få siden Stevnsgade som en redirect-side til Stevnsgade Basketball og Stevnsgade flyttet til Stevnsgade (flertydig)? Jeg synes det giver klart mest mening, da dette er den eneste større artikel vedr. emnet. En hurtig google-søgning af "Stevnsgade" giver også kun klubbens egen hjemmeside, samt diverse basketartikler vedr. (primært) førsteholdet. Da Stevnsgade(rne) i hhv. Brønderslev og København ikke har nogen historisk karakter (andet end at Stevnsgade i København netop var fødested for Stevnsgade Basketball), ser jeg ikke, at det er et problem, at Stevnsgade bliver en redirect til Stevnsgade Basketball. Thomasbasketball (diskussion) 23. sep 2015, 15:59 (CEST)

Ikke umiddelbart enig, selv om klubben ser ud til at være dygtig til søgemaskineoptimering. --Palnatoke (diskussion) 23. sep 2015, 16:26 (CEST)
Jeg kan ikke forstå, hvorfor du ikke umiddelbart er enig? Indrømmet, jeg har aldrig været i Brønderslev, så jeg har prøvet at google "Stevnsgade Brønderslev" og set gaden på Google-maps. Jeg kan ikke umiddelbart se, at den har nogen historisk signifikans. Hverken for byen eller for landet. Da det dermed kun er Stevnsgade Basketball som reelt set omtales (og omtales "Stevnsgade") og har brug for en artikel, finder jeg det derfor relevant, at lave den foreslåede ændring :). Ellers kunne (sat på spidsen) H.C. Andersen fx være en flertydig artikel (og ikke H.C. Andersen (flertydig)), da man jo også kunne referere til H.C. Andersens Boulevard. Hvis der skulle komme hhv. Stevnsgade (Brønderslev) og Stevnsgade (København) må dette være rigeligt, da de ellers aldrig omtales. Jeg ved at Stevnsgade Basketball i basketkredse udelukkende omtales som Stevnsgade, og derfor finder jeg det naturligt, at siden henviser til denne. Stevnsgade er derfor i folkemunde (eller i hvert fald af dem som rent faktisk benytter sig af det) en reference til Stevnsgade Basketball.
Stevnsgade i Brønderslev er en lille gade og bør venligst blandes helt uden for denne diskussion. Stevsgade Basketball er opkaldt efter gaden Stevnsgade i København, derfor urimeligt hvis Stevnsgade linker til Basketball-klubben. --Patchfinder (diskussion) 23. sep 2015, 20:50 (CEST)
Ok, jeg kan forstå at det ikke kan lade sig gøre. Så må det være, som det er nu :) Thomasbasketball (diskussion) 24. sep 2015, 10:11 (CEST)
Men ret beset er klubben nu opkaldt efter Stevnsgade Skole (nuværende Guldberg Skole) som ligger på Stevnsgade. Og Stevnsgade i København er også ret lille, kan jeg informere om. Derfor ville det stadigvæk give mening, at have det som en redirect synes jeg :)Thomasbasketball (diskussion) 24. sep 2015, 15:06 (CEST)

Flytteforslag[redigér wikikode]

Bemærk dette flytteforslag. --Palnatoke (diskussion) 24. sep 2015, 10:17 (CEST)

Jeg har kommenteret på forslaget derinde. Jeg synes som sagt, at det er bedst med en opdeling af den professionelle afdeling og moderklubben (forerningen), som man også ser med de største klubber på wikipedia. Jeg synes dog ikke at navnet BK Skjold/Stevnsgade Basket repræsenterer moderklubben bedst, og vil derfor gerne have rykket artiklen til Stevnsgade Basketball (forening). Hvad siger du til dette? :) Thomasbasketball (diskussion) 24. sep 2015, 10:39 (CEST)