Diskussion:Robert Storm Petersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Storm P)
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Filmen "Berlingske Tidende[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet Storm P som medvirkende, efter at www.danskefilm.dk har taget den film væk fra deres hjemmeside om Storm P i dag. --Sir48 (Thyge) 16. dec 2007, 01:03 (CET)

Tegninger, tak[rediger kildetekst]

Kunne Storm P. Museet eller andre ikke lægge nogle tegninger af Storm på siden?

Linket til museet virker ikke.

CASE (Skrev 77.215.89.49 (diskussion • bidrag) 10. okt 2009, 11:55. Husk at signere dine indlæg.)

Nu har jeg rettet linket til museet. --Brams 11. okt 2009, 20:20 (CEST)

Til 77.215.89.49

Du kunne prøve at skrive til museet med din forespørgsel om tegninger. Du kan hente inspiration på Wikipedia:Kilder#Forespørgsel om tilladelse --Broadbeer 20. okt 2009, 14:20 (CEST)

God idé med tegninger fra Storm P. Meseet! Vittigheden med reklamen for Tuborg må kunne erstattes af en vits UDEN reklame.
Harlekin96 9. nov 2009, 15:51 (CET)

Reklamen er nok Storm P.'s kendteste tegning, så lad den bare stå.

Men henvisningen til Edderkoppen (i Oslo) er forvirrende. Den bør udgå.Artikler (diskussion) 31. maj 2012, 07:37 (CEST)[svar]

Ansat på Ekstrabladet[rediger kildetekst]

Det er muligt, at Storm P. har været ansat på Ekstrabladet, men det kan ikke være fra 1900 til 1905. Avisen begyndte først at udkomme i 1904, og på den tid tog man ikke tilløb i fire år før en avisåbning. Rsteen (diskussion) 18. nov. 2023, 12:51 (CET)[svar]