Diskussion:Studio Ghibli

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fjernede følgende, da mine øjne ikke er NPOV: "For et vestligt øje virker filmene måske usædvanlige. Der er ingen syngende dyr, og handlingen kan være voldelig (især "Prinsesse Mononoke") og handlingsmæssigt langt fra Disneys famile-underholdning. Men en film som "Min nabo Totoro" er en børnefilm med langt mere poesi end noget andet selskab kan præstere." OuroborosSlayer 30. nov 2005 kl. 14:51 (CET)

kunne nogen hjælpe mig med at tilføje et infoboks med Ghibli's logo? Jeg har skrevet koden nedenunder (I kan se koden hvis I redigerer diskussionssiden) men billedet virker ikke som det skal ^^;;; så jeg ville være meget taknemelig hvis nogen kunne uploade deres logo til den danske wikimedia og tilføje den færdige kode til starten af artiklen. (Bemærkning - udkommenteret skabelonerne for kunne afvikle dem)

87.51.114.252 19. maj 2007 kl. 15:04 (CEST)

Manglede japanske tegn[rediger kildetekst]

I første afsnit af atiklen mangler der nogle japanske tegn (går jeg ud fra det er)... men jeg er ikke sikker på hvad for nogle "udtaler" der er ment der og hvordan det skrives... så er usikker på om hvordan jeg skulle rette det... (kan ikke finde nogle om udtaler på den engelske side) anyway håber der er nogle der vil hjælpe

EDIT: Lige fundet på den engelske at det ikke skal være japanske tegn... tegnede ser ligeså mærkelige ud der.. så det må være en eller form for lydskrift (som jeg ikke har set før) beklager min dårlige søgning...

- accRei - 20. Juli 2008 - kl. 03:04

Hej accRei, Internationale_fonetiske_alfabet (IPA) - Måske det har din interesse (hvis du vil vide hvad det er for nogle tegn :P) --Seekers 20. jul 2008, 04:26 (CEST)

Miyazaki er ikke bestyrer...[rediger kildetekst]

Selskabet bestyres faktisk ikke længere af Hayao Miyazaki. Han er i hvert fald ikke ejer længere, eller "President" som man siger på engelsk. Det er i dag Koji Hoshino, der bestyre Studio Ghbili som direktør, ejer og executive. Miyazaki er dog stadig direktør, men under ham. --Luka1184 (diskussion) 27. mar 2013, 01:36 (CET)