Diskussion:Svend Aage Madsen (psykolog)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Svend Aage Madsen (psykolog)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg har haft en mailkorrespondance med Svend Aage Madsen, som fortæller at det ikke er ham, der har oprettet artiklen, men at han gerne vil have den slettet. Jeg kender ikke meget til psykologfaget, så jeg ved ikke om han er notabel, men det må jo kunne afklares. --Palnatoke 2. mar 2011, 12:04 (CET)

Har han forholdt sig til det faktuelle indhold ?; Hvis der ikke er problemer med det, ser jeg via hans forfatterskab, ikke problemer med notabiliteten, og derfor et Behold. Når han har udgivet bøger må man formode han gerne vil ha' dem omtalt, så man må formode at det personlige sletteønske beror på det spørgsmål der har været stillet om det var en autobiografi - Nico 2. mar 2011, 12:26 (CET)
Mit gæt er at det netop er autobiografi-skabelonen, der (uanset om den evt. er berettiget) har gjort udslaget. Måske nogen, som ikke er og heller ikke udgiver sig for at være Svend Aage Madsen, kan genskrive artiklen? Jeg har i øvrigt sendt mailkorrespondancen videre til OTRS. --Palnatoke 2. mar 2011, 14:10 (CET)
  •  Kommentar Personen, der påstår ikke at være Svend Aage Madsen, har kun redigeret i to artikler: Svend Aage Madsen (psykolog) og Mænds sundhed og sygdomme, hvor sidstnævnte kun har én kilde, Selskab for mænds sundhed, som Svend Aage Madsen i øvrigt er formand for. Jeg synes det er tankevækkende. --DanNav 2. mar 2011, 16:44 (CET)
  •  Kommentar Tøv en kende. Mit umiddelbare indtryk er, at SAM har udøvet en omfattende forskning og har et ikke ringe forfatterskab bag sig. Hvis dette i øvrigt er fagligt i orden, er der grundlag for at beholde artiklen. --Rmir2 2. mar 2011, 17:28 (CET)
Til DanNav: Faktisk så påstår Bruger:SLMadsen her netop at han er Svend Aage Madsen, mens Svend Aage Madsen i korrespondancen fortæller at han ikke har nogen brugerkonto. Hvis begge taler sandt, har Svend Aage Madsen åbenbart mistet sin konto mellem 2007 og nu. --Palnatoke 2. mar 2011, 21:40 (CET)

--- En noget surrealistisk situation; men Madsen er efter min opfattelse notabel. Spørgsmålet er, om Svend Åge mdsen er identisk med den person, der ønsker at blive slettet; på den anden side ville vi vel ikke slette f.eks. kronprinsen, bare fordi han ikke ville være beskrevet her.Ramloser 2. mar 2011, 21:49 (CET)

  • Behold - Han synes notabel. Artiklen er lødig og bør beholdes. Kraks Blå Bog optager også til tider folk, selvom de har sagt nej tak. --KLN 2. mar 2011, 23:05 (CET)
  •  Kommentar Jeg vil ikke anfægte SAMs notabilitet - jeg mener bestemt, at artiklen er notibel, HVIS den ikke er skrevet af SAM selv. Derfor min kommentar om de to artikler. Så min holdning er Behold --DanNav 2. mar 2011, 23:22 (CET)
  • Behold Trade 4. mar 2011, 20:59 (CET)
Konklusion:
Der er generel enighed om at herren findes notabel. Der foreligger ingen klar årsag til at slette. Artiklen beholdes. --Medic (Lindblad) 18. mar 2011, 00:06 (CET)