Diskussion:Svenskerhår

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Dumt at slette den. Mange mennesker ved måske ikke hvad det er, og så kan de lige slå op her og se!(Skrev 83.92.23.167 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Måske, men det virker mere som om det hører hjemme i en ordbog end en encyklopædi. --Heelgrasper 23. sep 2007, 23:27 (CEST)
Artiklens defintion er totalt forkert. Svenskerhår er det samme som det amerikanske udtryk "mullet". Kort for oven og langt i nakken. Det har intet med det artiklen beskriver at gøre, så jeg støtter at den slettes. Saddhiyama 24. sep 2007, 00:04 (CEST)
Nu er der jo som sådan ikke nogen autoriteter på frisurenavngivningsområdet, så det kan vel ikke udelukkes, at "svenskerhår" har skiftet betydning? Selv kender jeg det dog også netop om en mullet eller Hockeyfrilla. --Palnatoke 24. sep 2007, 06:09 (CEST)
Det handler tydeligvis om frisurer, og derfor er det redundant at have en separat artikel for svenskerhår. Desuden ser jeg det mere som et udtryk for hån af en bestemt frisure. -- Kirjapan 16. okt 2007, 09:34 (CEST)