Diskussion:Sygeplejestuderendes Landssammenslutning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Begrundelse for endnu engang at skrive artiklen Sygeplejestuderendes Landssammenslutning[redigér wikikode]

Jeg har fået tilladelse af SLS, og er selv en del af organisationen, til at skrive artiklen som den er. Vil I ikke nok lade være med at slette den igen, og hvis I gør, så kom men en ny begrundelse, for jeg har sørget for at rettighederne er på min side. MVH JuditJensen 20. dec 2008, 10:36 (CET)

Begrundelsen for at jeg slettede artiklen for lidt siden var, at den var skrevet af en person, der er involveret - hvilket ikke er tilladt (se WP:IKKE#Virksomhedsartikler). --CarinaT 20. dec 2008, 10:43 (CET)

Navne[redigér wikikode]

Man kan diskutere hvorvidt man skal benytte formandskabets nuværende eller daværende navne. Således hed Laila Mohrsen Busted: Laila Mohrsen Jensen, Mia Lund: Mia Munck-Petersen og Sarah Kruckow: Sarah A. K. H. Jessen, da de sad i formandskaberne.

Vh Martin Carlson 10. aug 2010, 16:14 (CET)

Var Laila Mohrsen Jensen formand for SLS?[redigér wikikode]

SLS blev dannet i 2001, fra det tidligere tidligere BISL (Bestyrelsen I Sygeplejestuderendes Landssammenslutning) og RISL (Repræsentantskab I Sygeplejestuderendes Landssammenslutning). Laila Mohrsen Jensen var således formand for BISL, ikke SLS.

Mette Sofie Haulrich var den første formand for SLS, men organisationen fik først sine vedtægter og et forretningsudvalg i 2002. På Dansk Sygeplejeråds kongres i 2002 blev SLS formelt godkendt, da der blev foretaget en række ændringer i Dansk Sygeplejeråds love og det gamle RISL og BISL blev udskiftet med SLS
Vh Martin Carlson 10. aug 2010, 16:30 (CET)