Diskussion:Täby (flertydig)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Täby (flertydig)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Spørgsmål/ Neutral I øjeblikket er Täby (flertydig) smækfyldt med en masse links, hvoraf kun de tre, Täby, Täby kommun og Täby (Örebro kommun) er blå. Hvor stor er chancen lige for at alle de andre nogensinde bliver oprettet her på dawiki? Hvis den er lig nul, kan Täby kommun linkes fra Täby (hvilket den i forvejen gør) og Täby (Örebro kommun) linkes med en topnote i Täby. Hvad mener I andre? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 6. mar 2018, 14:29 (CET)
  • Behold Da jeg generelt er for at alle sider med mere end en betydning er flertydig sider da der er flere tilfælde hvor det er enten svært, umuligt, eller problematisk at afgøre hvilken der er den primære, da det i rigtigt mange tilfælde er subjektivt, vil jeg helst beholde siden, de røde links er ok som en opfordring til med tiden at få skrevet disse artikler. -- Vrenak (diskussion) 6. mar 2018, 14:32 (CET)
  • Behold - de kommer nok, før eller siden. Rmir2 (diskussion) 6. mar 2018, 15:24 (CET)
  • Behold - Især med arbejdet af fjernelse af henvisninger til flertydige sider, er det meget rart at have en lang liste. Christian Giersing - Smukt rød er ikke grim, plejer jeg at sige. Rød er altid en opfordring til at skrive nye artikler. Et stort antal røde links på flertydige sider er ikke noget problem.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 6. mar 2018, 16:02 (CET)
  • Behold - Ser grund til at slette, jf. tidligere indlæg. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. mar 2018, 17:51 (CET)
  • Behold – Ser ingen grund til at slette. Tostarpadius (diskussion) 6. mar 2018, 18:20 (CET)
  • Behold - er enig ser ingen grund til at slette. Happy face ----Zoizit (diskussion) 15. mar 2018, 10:02 (CET)
Konklusion:
Enstemmigt flertal for ikke at slette siden, hvorfor den beholdes. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 17. mar 2018, 17:20 (CET)