Diskussion:TEASY

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ligesom Wikipedia er programmet Teasy en gratis service og uforpligtende service til alle interesserede brugere, som har brug for at lære at læse, skrive og at lære sprog. Programmet kan således være med til at skaffe nye brugere til Wikipedia.

Derfor finder jeg det forunderligt, at omtalen er foreslået fjernet.

--Ole Petersen 6. feb 2008, 19:18 (CET)

Det er min personlige opfattelse, at den nuværende beskrivelse af programmet med dens formuleringer mere minder om en reklamepjece eller lignende end en encyklopædisk artikel. Det er bl.a. sætningerne "Brugeren skal blot være i stand til..", "Så enkelt er det.", "Ordblinde kan også forbedre deres læsning og skrivning" (er dette dokumenteret?), "der gør det nemt" (siger hvem?).
Ligeledes er det andetsteds pointeret, at du muligvis er lige lovlig tæt på emnet til at kunne foretage en neutral beskrivelse. --|EPO| 6. feb 2008, 19:26 (CET)
Du kunne eventuelt forberede dig på at lave et opslag der ikke bliver mistænkt for anprisning ved at læse dig igennem artikler i denne engelske kategori: en:Category:Educational_software; så kunne du lave et opslag på den engelske afdeling og senere – når den er godkendt – oversætte til den danske. -- Mvh PHansen 6. feb 2008, 20:24 (CET)

På nuværende tidspunkt har brugere overvejende fra Danmark gennemført over 50.000 lektioner. En del af disse er faktisk ordblinde og er i terapi hos en klinik i Ålborg. Imidlertid forstår jeg kritikken og har derfor omformuleret artiklen, så den forhåbentlig er acceptabel. Mvh --Ole Petersen 7. feb 2008, 08:55 (CET)

Såfremt artiklen er i orden, hvem fjerner så "Reklame" advarslen? I øvrigt er links til Wikipedia oprettet på den danske og den engelske version af wizarda.com. Mvh --Ole Petersen 7. feb 2008, 12:45 (CET)

Det gør |EPO| nok hvis han mener det er OK; du kan jo i mellemtiden {{wikify}} og finde en kategori: måske Kategori:Uddannelse? (som skrives [[Kategori:Uddannelse]]) da der vist ikke findes en dansk svarende den engelske en:Category:Educational_software
Så skal du finde ud af navnet: TEASY eller Teasy, og fjerne den øverste == TEASY ==
-- Mvh PHansen 7. feb 2008, 13:04 (CET)

Tak for rådene. Jeg har nu fjernet den omtalte == TEASY == i øverste linie. Jeg har ligeledes rettet igennem, så alle betegnelserne nu er TEASY. Men jeg er i tvivl om artikeloverskriften: For det første har jeg nu læst, at den er case sensitiv. Derfor bør den måske forblive som den er? Eller måske skal jeg rette alle betegnelserne igennem til Teasy?

I øvrigt har jeg endnu ikke fundet ud af, om eller hvordan jeg kan rette artikeltitlen.

Så er der forholdet omkring kategori, som jeg også har kigget nærmere på. Artiklens indhold handler egentlig om et stykke "educational software". Et tilsvarende ord på dansk kunne være "undervisningsprogrammel" eller "undervisningssoftware". Skal jeg oprette og beskrive en sådan kategori? Jeg savner selv en artikel om dette, da skoler på alle niveauer i dag bruger software i undervisningen, og private og mange forældre køber og anvender tilsvarende programmel, nogle gange i udgaven "edutainment", det vil sige "educational entertainment". Jeg takker for alle råd desangående. --Ole Petersen 8. feb 2008, 11:23 (CET)

Jeg har tilrettet lidt og flyttet med faneblad flyt øverst - Du kan lave en engelsk udgave en:TEASY og her i den danske indsætte [[en:TEASY]] og dér [[da:TEASY]] -- Mvh PHansen 8. feb 2008, 11:50 (CET)

Tusind tak! Jeg kan også se, at du har oprettet en ny kategori til artiklen. Mvh --Ole Petersen 8. feb 2008, 12:34 (CET)

Jeg har tilføjet en kort artikel om "markør", da denne ikke fandtes endnu. Mvh --Ole Petersen 8. feb 2008, 12:50 (CET)

Fint, jeg har suppleret Markør med lidt blinkeri fra den engelske. Med hensyn til at finde kategorier (og andre områder) er her et nyttigt link: (præfix)
Et par andre nyttige, her via Google: educational programs site:wikipedia.org og sprogteknologi site:da.wikipedia.org
-- Mvh PHansen 8. feb 2008, 13:55 (CET)

Tak igen, PHansen. Smart med den illustration på Markør. Mvh --Ole Petersen 9. feb 2008, 13:45 (CET)