Diskussion:Taj Mahal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Uafklaret

dødsår 1612 eller 1630

Radjasthan eller Rajastha


Anden kilde som siger at Isa Khan var arkitekten (Nyhavn rejser).

En anekdote fortæller, at arkitekten Isa Khan (han var fra Iran) efter opførelsen af gravmonumentet fik hugget sin ene hånd af, for at man kunne sikre sig, at han ikke kunne genskabe noget ligende noget andet sted.


Engelsk Wiki mener at hun blev gift i 1612 og begravet i 1630.Santac 24. nov 2005 kl. 13:31 (CET)