Diskussion:Tand

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen om Tand er god. Specielt er det grafiske layout flot.

Ønskes tilføjet eksterne links til f.eks. Tandlægeskolens hjemmeside: www.odont.ku.dk. og www.tandogmund.dk, der har e-mail læserbrevkasse?

Vh. BoyeHenningLauritzen


Den frie opdateringsmulighed og fælles "viden" på Wikipedia giver mulighed for dynamisk "diskussion" af f.eks. artikel om "Paradentose", og herved flytte specialviden om effektivitet til fælles viden (på www.wikipedia.dk).

Jeg ønsker at benytte artikler/diskussioner på www.wikipedia.dk til aktivt at samle og flytte kendt specialviden til fælles viden, og til gavn for alment vel.

Skal encyklopædien i front, bør ønskede anvendelsesmulighed understøttes på www.Wikipedia.com.

Jeg ser frem til at høre om man kunne ønske, jeg formulere oplæg på engelsk ?

BoyeHenningLauritzen, http://boye.homepage.dk/ tlf. 26370930


Det er utvivlsomt mere korrekt at skrive

en modificeret papil, som stammer fra mundens slimhinde og som dækkes af kalcificerede substanser i munden

i steden for

en emaljedækket benvækst i munden.

Ulempen er bare at lægfolk overhovedet ikke forstår det. Jeg synes at vi skal forsøge at begrænse fagsproget sådan at ikke faguddannede kan få noget ud af artiklerne. Det må kunne forklares så det både er korrekt og muligt at læse

Byrial 19. aug 2004 kl. 20:23 (CEST)


Det er jeg for såvidt enig i, men der vil jo være ting - for eksempel indenfor medicin eller datalogi etc, som simpelthen ikke har tilsvarende danske ord, der må man så bruge linkene for at få betydningen.

MVH Jone 19. aug 2004 kl. 23:54 (CEST)

Plump[redigér wikikode]

Hvad betyder "plump" i denne sammenhæng? Menes der mon "plombe"? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. jun 2005 kl. 11:10 (CEST)