Diskussion:Tankefeltterapi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

umiddelbart lyder det som en reklame for noget tvivlsomt--Jørgen Jespersen 23. mar 2007 kl. 20:21 (CET)

Helt enig, den bør bestemt efterses kritisk af en kyndig person.--Nikolaj 24. mar 2007 kl. 11:48 (CET)

Se brugerside[redigér wikikode]

Mere kritik af artiklen på Bruger:Larsmygind --Jørgen Jespersen 24. mar 2007 kl. 23:07 (CET)

Det havde nok været en idé at lægge det på vedkommendes brugerdiskussion i stedet. Og så lige have fuldendt den første sætning, hvor der mangler noget til sidst. --Heelgrasper 24. mar 2007 kl. 23:12 (CET)
Det var også en fejl, tekst flyttet til Brugerdiskussion:Larsmygind --Jørgen Jespersen 24. mar 2007 kl. 23:39 (CET)


Kategori[redigér wikikode]

Jeg mener helt klart at denne artikel hører sammen med numerologi og andet i "Kategori:Pseudovidenskab". Jeg skriver her for ikke at få en "krig". Kunne andre ikke også kigge herpå? --Villy Fink Isaksen 27. nov 2008, 17:45 (CET)

Symbol support vote.svg Støtter - Der er vidst ikke meget at betænke sig på i denne sammenhæng. Mvh. --Poker-DM 27. nov 2008, 17:46 (CET)

Hejsa. Hvorfor mener Du at det hører hjemme under (falsk) videnskab?.. Vil gerne vide hvilken begrundelse der er for det? Denne form for behandling er alternativ... Hej så længe

Fordi du ikke kan fremlægge videnskablige artikler som kilde. --Villy Fink Isaksen 27. nov 2008, 17:58 (CET)

Kære Villy Jeg har ikke skrevet at denne form for behandling er videnskabelig.. så ville den jo ikke være alternativ mere.. og hvornår er en behandlingform ikke brugbar når den ikke er testet af det etablerede system??.. Så kan du ikke kalde den for falsk.. denne form er ikke modbevist.. så er den heller ikke falsk

Desuden har den engelske Wiki ikke lagt den under den kategori som du vil lægge den under

Find en valid videnskabelig kilde - og jeg bøjer mig. --Villy Fink Isaksen 27. nov 2008, 18:14 (CET)

Det var ikke et svar du kom med Villy Hvorfor gør de ikke det i GB så?.. vil jeg gerne have svar på?.. hej så længe--D.J 27. nov 2008, 18:21 (CET) Med denne artikel vil jeg oplyse om en mulighed for et supplerende til det danske sundhedsvæsen.. Jeg har haft mange klienter, som har fået det varigt bedre efter en behandling.. men ikke noget jeg går og skal bevise. Det lader jeg andre om.. Jeg ved bare at denne behandling er et fint redskab til mange forskellige ting i livet... Jeg har osse set forskellige måleudstyr som viser en betydelig lindring af symptomerne.. Men det er ikke sådan at man ikke skal søge læge... slet ikke det, det handler om.. vil bare oplyse om det..--D.J 27. nov 2008, 18:36 (CET)

Jo - det er. og et modspørgsmål. Hvorfor har svensk wiki det i denne kategori? (åh ... jeg ser det handler også om reklame ... citat "Jeg har haft mange klienter...") --Villy Fink Isaksen 27. nov 2008, 18:51 (CET)


Tætpå og reklame skabelonerne er begrundet i:[redigér wikikode]

Bruger:Bugvin er lig med Registrant Name:Lars Mygind, Registrant Organization:Heilesen & Mygind, Registrant Street1:Skovbovej 10, Tornby og ejer af tankefeltterapi.info (det må siges at være vægtige argumenter) --Villy Fink Isaksen 27. nov 2008, 19:32 (CET)

Hejsa Villy 

Så er vi havnet i et nyt emne... men vi to skal nok finde ud af det... Jeg reklamerer aldeles ikke for noget herpå... Jeg vil bare skrive en artikel om noget godt.. noget brugbart.

Hvorfor drager du Lars Mygind ind i dette her?.. Han er leder for den skole.. Og hvad så? I den engelske version er Roger Callahans hjemmeside vist. Hvorfor kan jeg så ikke henvende WIKI brugere til Både Rogers og Myginds hjemmesider? Er dette ikke almindeligt? og når det er eksterne informationer, hvad kan man ellers bruge end hjemmesider?--D.J 27. nov 2008, 19:51 (CET)

Hej igen Villy

Hvorfor skal min artikel slettes, I har ikke besvaret mine spørgsmål... hvorfor kan De i GB lave en TFT artikel med henvisninger til Callahans hjemmeside?... I er altså nødt til at svare på det... det er altså samme kasse--D.J 27. nov 2008, 19:59 (CET)

Det er reklame, eller det der ligner, når du skriver på wikipedia om noget du har en personlig økonomisk interesse i. Vi kan ikke acceptere den slags tvivl kan blive rejst om vores neutralitetspolitik, så debatten er afsluttet for dit vedkommende, uanset hvor meget du snakker udenom. -- Bruger:Wegge 27. nov 2008, 20:04 (CET)
Vi har en politik om at {{tætpå}} ikke accepteres, jf. Wikipedia:Selvbiografier. Reglen er for at undgå lange debatter og for at sikre notabiliteten. --MGA73 27. nov 2008, 20:09 (CET)

Jeg må altså have svar på om reglen ikke gælder for de engelsktalende lande?--D.J 27. nov 2008, 20:18 (CET) Om Cv´et om mig selv?... Mit navn står ingensteder.. Jeg har intet med Roger eller Lars at gøre.. Intet--D.J 27. nov 2008, 20:23 (CET)

Hvis du vil vide hvordan reglerne er for engelsktalende lande bør du kigge på deres wiki eller spørge dem hvis det er uklart. Det handler om, at man ikke skal skrive om sig selv eller om noget man har en økonomisk interesse i. Problemet er, at artiklen blev oprettet af Bruger:Larsmygind og derfor faldt artiklen for tætpå og blev slettet.
Hvis du eller andre IKKE har økonomiske eller personlige interesser i emnet, så er de velkomne til at skrive om emnet.
Jeg er selv blevet forvirret over at Villy har skrevet "Bruger:Bugvin er lig med Registrant Name:Lars Mygind..." - hvis ikke dette er tilfældet er det selvfølgeligt en beklagelig fejl. --MGA73 29. nov 2008, 12:08 (CET)
Kan jeg få slettet bruger Bugvin og hans indlæg hvis han har taget min identitet? ----Larsmygind 31. jan 2009, 23:15 (CET)
Det har han vel heller ikke - han skriver netop at han ikke har noget med dig at gøre. --Palnatoke 31. jan 2009, 23:55 (CET)