Diskussion:Team Rytger Carl Ras

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Team Rytger)
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Spørgsmål[rediger kildetekst]

Jeg har opdateret artiklen, men er i tvivl, om der nu også er tale om samme hold. På Feltet.dk står der som overskrift: Nyt dansk kvindehold ser dagens lys - men er der ikke tale om samme hold som Rytger? Holdet var et UCI-hold i 2015, men det var det ikke i 2016. Jeg oprettede denne artikel ud fra den engelske, og der stod ikke mere end det som stod her, før jeg opdaterede med de nye oplysninger. Feltet skriver, at navnet er Team RYTGER powered by CYKELTØJ-ONLINE.DK. Men altså, spørgsmålet er, om der her er tale om et helt andet hold end Rytger fra 2015? Hvad mener du Hejsa? Og hvordan skriver vi det nye navn? Vi bruger ikke det med at skrive alle bogstaver med stort, vel? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 5. jan 2017, 04:54 (CET)

I infoboksen på fransk Wikipedia for artiklen om Rytger står der, at holdet blev etableret i 2014 og nedlagt i 2015. Så må der vel være tale om et helt andet hold nu? Og så må min opdatering tilbagestilles og en ny artikel oprettes, hvis der skal være en om det nye hold. --EileenSanda (diskussion) 5. jan 2017, 04:57 (CET)
Jeg er meget i tvivl om dette hold har noget med nye at gøre, for i artiklen på feltet.dk står der nemlig: ”Holdet bliver et DCU Damehold med ti ryttere, og er med Morten Ravnkildes egne ord et hold, han selv har stablet på benene fra ingenting” og så lidt efter står der ”Uden hjælp fra mit netværk, sponsorer, leverandører og støtte fra hjemmefronten havde det her fireårige projekt aldrig kunne lade sig gøre”. Så jeg er også ret forvirret. Navnet på holdet ville jeg hvert fald undgå at have i versaler med Team Rytger powered by Cykeltøj-online.dk. --Hejsa (diskussion) 5. jan 2017, 11:55 (CET)
Ok, så er vi enige. Men skal vi så flytte artiklen? Eller skal vi vente lidt? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 5. jan 2017, 12:09 (CET)
Jeg lagde også mærke til, at nogle navne går igen, f.eks. Kamilla Sofie Vallin og Ellinor Huusko. Holdet kan jo have været nedlagt og så startet op på ny? --EileenSanda (diskussion) 5. jan 2017, 12:12 (CET)
Jeg har tilføjet 2017 i infoboksen, der hvor der står etableret, så nu står der at holdet blev etableret i 2014 og i 2017, det har jeg set andre steder. Vi kan ændre det senere, hvis det viser sig, at dette hold virkelig er helt nyt og ikke en genetablering af Team Rytger. --EileenSanda (diskussion) 5. jan 2017, 12:18 (CET)
Jeg synes godt vi kan vente lidt endnu med at flytte, så længe det andet står i artiklen. Det er fint med to årstal lige nu. Ja det lagde jeg mærke til, jeg ved ikke lige hvad de har lavet i 2016, om de bare har holdt en pause eller hvordan. --Hejsa (diskussion) 5. jan 2017, 12:21 (CET)
Ok, ja, så venter vi med at flytte. --EileenSanda (diskussion) 5. jan 2017, 12:42 (CET)