Diskussion:Tension and trauma releasing exercises TRE

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skabeloner[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet de skabeloner, der var på artiklen henholdsvis {{wikify}} og {{reklame}}. Den første har jeg fjernet, fordi artiklen faktisk var ganske nydelig af en begynder, også den første version. Der var ingen grund til at skræmme en ny bruger med skabelonen (jf. Brugerdiskussion:KnudW#Nybegynder - hvordan gør man når man er blevet kritiseret), med mindre man samtidig på pædagogisk vis forklarede grunden hertil.

Den anden skabelon er fjernet, fordi artiklen grundlæggende er fint kildebelagt samt oplagt oversat efter den tilsvarende tyske artikel (det kan bemærkes, at artiklen der er flere år gammel). Der er derfor ingen grund til at tro, at hovedskribenten på den danske artikel skulle bevidst reklamere med den oversatte tekst. Det er ikke det samme som at sige, at artiklen er perfekt, men det er for mig godt nok til, at skabelonen kan fjernes.

Jeg har brugt 10-15 minutter på at rette lidt til med formattering og sprog - det var måske en ide for andre i kommende tilfælde. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. nov 2017, 18:23 (CET)