Diskussion:Teres major

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

@Tøndemageren: Jeg tænker om det er muligt at gøre sprogbrugen nemmere tilgængelig for lægfolk. Udtryk som for eksempel "øvre ekstremitet", "innerveret", "posteriort view" kan være svære at forstå. Kunne man ikke bruge mere gængse udtryk (arm, forsynet med nerver, bagfra osv.), eller måske forklare udtrykkene bedre uden at det gik ud over den faglige korrekthed? Mvh. Kartebolle (diskussion) 6. sep 2016, 17:32 (CEST)

Jeg arbejder på sagen. Umiddelbart er meningen at der skal laves en artikel (Anatomisk terminologi) hvor de forskellige bevægelsesretninger forklares. Men ellers skal jeg nok få kigget på det. I første omgang vil jeg dog hellere have artiklerne med fagsprog end slet ikke. Så opretter lige en del først, så skal jeg nok kigge på det andet bagefter. Håber det er okay? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 6. sep 2016, 18:02 (CEST)
Ja, en artikel som kan være svær at forstå er bedre end ingen artikel (hvis den ellers er korrekt og relevant). Jeg håber bare at du tænker på at målgruppen ikke kun er fagfolk, når du skriver. Mvh. Kartebolle (diskussion) 6. sep 2016, 22:15 (CEST)
Det gør jeg bestemt :) mvh Tøndemageren (diskussion) 7. sep 2016, 11:40 (CEST)