Diskussion:The Brian Jonestown Massacre

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletning af billede: Jeg tilføjede et billede af Brian Jonestown Massacre til artiklen, som sidenhen er blevet fjernet. Det er taget fra bandets egen webside (http://brianjonestownmassacre.com/presskit.html) under "Press Kit"-sektionen. Billedet bliver også brugt på den engelsksprogede Wikipedia-side om bandet (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Brian_Jonestown_Massacre). Når bandet selv har lagt det ud til fri download på deres hjemmeside, er det så ikke lovligt at tilføje herinde? Eller er det i strid med ophavsretten? Jeg har i hvert fald set det anvendt på en masse forskellige sider på nettet.

MVH// Kasres

Billedet var et pressefoto, som du lagde op markeret som GFDL. Som du kan læse på oplægningssiden, så skal licensen tillade kommerciel brug, uindskrænket kopiering og redigering. Der er intet på deres side, der angiver, at billedet er udgivet under GFDL eller i øvrigt overholder disse tre betingelser. På engelsk Wikipedia anvendes det under fair use-klausulen, som du også kan læse på oplægningssiden, at vi ikke tillader.
Fri download betyder på ingen måde fri brug. Billedet er fortsat ophavsretsligt beskyttet, når intet andet er angivet. Betingelserne for brug er meget mere vidtrækkende på Wikipedia and mange andre steder, hvorfor der kræves udtrykkelig tilladelse til brugen her. --|EPO| 19. jul 2007, 15:27 (CEST)