Diskussion:The Lollipops

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvornår døde Jørgen Lundgreen?[rediger kildetekst]

Hvis brøderne Lundgreen spillede på Jørgen de Mylius 60-årsdag - der var i mars 2006, IKKE 2003 - hvordan kunde så Jørgen Lundgreen ha spillet med hvis han døde i 2003?

Det finns info om att Jørgen døde i mars 2004, men det er ju ikke heller muligt. På Discogs står det at han døde i september 2013...

Er der nogen der har korrekt dato?

https://secondhandsongs.com/artist/42854, https://www.discogs.com/artist/924497-J%C3%B8rgen-Lundgren


Besserwissern (diskussion) 5. nov. 2022, 20:49 (CET)[svar]

Gode spørgsmål, og det understreger behovet for troværdige kilder i artiklen. En hurtig søgning bekræfter, at Jørgen Lundgren døde i marts 2004 (dermed er discogs gal på den) - se her og her. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. nov. 2022, 16:00 (CET)[svar]