Diskussion:Thomas Bøttern

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener ikke at oplysningerne i denne biografi er lovprisende, men rimeligt neutrale. Med mindre andet tilføjes, synes jeg ikke at {{Tætpå}} er relevant. Den er beregnet til folk der skamroser sig selv. Vi ved jo at Thomas Bøtterns Nom de plume på Wikipedia er T.T. Brentø ;-) --Med venlig hilsen Necessary Evil 5. nov 2008, 15:38 (CET)

Jeg er enig. Dog kan der godt være lidt problemer med sætningen: ""Nat I Benløse" er en klassisk ungdomsroman der læses i folkeskolens 8. og 9. klasse.". (Er den klassisk, og læses den af alle 8. og 9. klasser?) Men det kræver kun lidt omformulering, ikke sletning af hele artiklen.--Saddhiyama 5. nov 2008, 15:54 (CET)
Gode spørgsmål! Jeg mener at skabelonen {{Autobiografi}} passer bedre. Læserne advares uden at artiklen trues af sletning. --Med venlig hilsen Necessary Evil 5. nov 2008, 15:59 (CET)
(redigeringskonflikt) I så fald bør vi have revideret Wikipedia:Selvbiografier og/eller {{Tæt på}}; Sletning er ikke et must for mig, men en omskrivning absolut at foretrække. Nu kender jeg ikke hverken forfatter eller bog, men selvbiografier rejser også et spørgsmål om notabiliteten er ok. - Nico 5. nov 2008, 16:03 (CET)
Har netop genindsat {{Tætpå}}, der var fjernet af T.T Brentø. Jeg er enig i, at {{Autobiografi}} dog vil være at foretrække. Er der konsensus for det ? --Pugilist 5. nov 2008, 16:24 (CET)
Denne side er foreslået slettet skræmmer ham nok. {{Autobiografi}} hentyder til en selvbiografi han nok ikke har skrevet, men er mindre truende. --Med venlig hilsen Necessary Evil 5. nov 2008, 16:30 (CET)
Enig. Har ændret skabelon. Så må vi se. --Pugilist 5. nov 2008, 16:39 (CET)

Jeg er vist taget på skovtur uden først at tjekke vejrudsigten, og er endt i et uvejr. Sagt med andre ord, så har jeg både overset og overtrådt op til flere retninglinier for anvendelse af encyklopædien, det var selvfølgelig klodset, MEN stadigvæk utilsigtet. Desværre har min klodsethed medført en mindre diskussion, med flere udmærkede udsagn og betragtninger, men også mindre velmenende ... jeg har ikke lyst til at udpege ... blot sige vorherre bevar mig vel; jeg ville bare tilføje lidt indhold, er selv fra Benløse og tænkte at bidraget kunne give en sjov henvisning til artiklen om Benløse, denne lille soveby. mvh T.T. Brentø - men slet endelig bidraget hvis den er uegnet for encyklopædien.

Hentet fra "http://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:T.T._Brent%C3%B8"

Hvis du ikke er Thomas Bøttern var der ingen grund til hverken {{Tætpå}} eller {{Autobiografi}} og du har spildt mange menneskers tid på ingenting!
Samtidig tvivler jeg på at billedet af Thomas Bøttern er tilgængeligt for Wikipedia da du nok har 'lånt' det fra Facebook Facebook. De fleste redigeringer du har foretaget har været produktive eller har skyldtes at du var nybegynder - men den sidste 'Tømmer siden for indhold' var direkte hærværk. Hvis du ønsker at bidrage til Wikipedia så gør det uden lånte fjer i fremtiden! --Necessary Evil 5. nov 2008, 23:04 (CET)