Diskussion:Thomas Blachman

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Thomas Blachman er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Thomas Blachman: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er det nogen der kan vurdere om bidrag fra Jazzthomas til artiklen er spas eller reelle fakta? Kinamand 11. feb 2008, 19:16 (CET)

Større redigering, fakta, problemer.[redigér wikikode]

Der er maj 2013 sket en større redigering af Bruger:Kirshanse. Den viser lidt problemer:

  1. Redigeringerne fjerner "Han er opkaldt efter den tidligere dansk vestindiske ø Skt. Thomas". Der er en reference på dette, men den der står ikke noget om "Skt. Thomas". Derimod henviser referencen [1] til den tidligere sætning "man skal altid nævne det vigtigste først; alle hedder jo Thomas". Referencen til den er nu fjernet så den nu står urefereret. Det er tilsyneladende mig der har indsat information om Skt. Thomas. Ekstra Bladet nævner det.
  2. "Blachman var 1992-2012" er ændret til "Blachman var 2008 -2012 gift". Følger man referencerne [2] og [3] ser jeg ikke noget årstal der kan understøtte hverken 1992 eller 2008. Der står "20 års samliv".
  3. Der et en reference titel der bliver ændret fra "Blachman ser på nøgne damer - på DR2" til "Blachman - på DR2". Man kan undre sig over DR's klikhundrende titler, men titlen på reference bør vel holdes?
  4. Dette bliver indføjet: "Uanset at første afsnit fik dårlige anmeldelser blev de fem første programmer de mest sete programmer på DR´s kanaler" Er der nogen kilde på dette?
  5. En stor del (det hele) af kontroversen omkring tv-programmet Blachmann bliver fjernet. Man kan diskuttere om det er så relevant på Thomas Blachman's side at gå i detaljer med kritikken. Måske skulle det flyttes til en separat side.

Redigeringen viser at vi har lidt problemer med fakta og referencer. — Fnielsen (diskussion) 5. maj 2013, 11:01 (CEST)

Der er stadig redigeringer frem og tilbage på artiklen. Medierne — gamle såvel som sociale — har været kritiske overfor Blachman-programmet. Det er et spørgsmål om Wikipedia skal følge med det ulvepak eller om vi bør finde en form for neutral grund. Meget af kritiken, og nu også en international, har været baseret på omtale fremfor en egentlig analyse af programmet, og jeg kan hæfte mig ved at Annegrethe Rasmussen taler om "»usmagelig lynchning i de sociale medier«" og "klam mobning af den »blødende Blachman,«" — Fnielsen (diskussion) 7. maj 2013, 10:52 (CEST)
Jeg ar nu flyttet meget af siden til Blachman.— Fnielsen (diskussion) 7. maj 2013, 11:12 (CEST)
Folk som dig gør vi har gode artikler om offentlige danske mediepersoner! --Trade (diskussion) 7. maj 2013, 19:56 (CEST)
Indholdet er overordnet set "lovende", men en udnævnelse til "LA" kræver efter min opfattelse en del sproglige rettelser og præciseringer. En god korrekturlæsning - så er jeg med på "LA" vognen.--Ramloser (diskussion) 20. sep 2017, 20:27 (CEST)
Jeg vil gerne kigge det igennem grundigt.Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 20. sep 2017, 22:43 (CEST)