Diskussion:Thomas Buttenschøn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det fremgår af artiklen at Thomas Buttenshøn er født i Zambezi - men man kan da ikke være født i en flod? Er det en by med navn Zambezi (hvorved der vel så skal laves en flertydighedsside) eller menes der "ved Zambezi"? --Jens Gyldenkærne Clausen 19. mar 2007 kl. 17:25 (CET)

På hans oficielle hjemmeside står der "i Zambezi", så det må vel være en by: http://www.thomasbuttenschoen.dk/index.php?page_id=2 --Ølting 22. mar 2007 kl. 18:55 (CET)
Det er jeg ikke sikker på. På den engelske artikel om Zambezi står der bl.a. noget om byer langs Zambezi, men der er ikke nævnt noget om en by med navnet Zambezi. Det kunne vel også være en distriksbetegnelse af en art (amt, kommune etc.) --Jens Gyldenkærne Clausen 22. mar 2007 kl. 20:04 (CET)

Ophavsret på teksten[rediger kildetekst]

Introduktionen til artiklen er taget mere eller mindre ordret fra biografi sektionen på Thomas Buttenschøns officielle hjemmeside siden oplyser tilsyneladende ikke licensbetingelser, men vi kan ikke bare antage at teksten er GFDL. Se venligst Wikipedia:Ophavsret --Jackcall 28. jul 2007, 18:35 (CEST)

Det er tydeligt, at brugeren har ladet sig inspirere fra den biografi, men jeg har da set værre tilfælde. Ved ikke lige, om dette tilfælde er en overtrædelse af ophavsretten. Men eftersom jeg synes, at indledningen i det hele taget kunne formuleres bedre vil jeg benytte lejligheden til at ændre lidt i teksten. --|EPO| 28. jul 2007, 19:02 (CEST)