Diskussion:Tibirke Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

En bemærkning om altertavlen synes at indikere at man efter reformationen strengt overholdt billedernes historiske indhold. Mon billederne virkelig ansås for led i historieundervisningen? Eller var deres formål ikke (som i den katolske tid) især opbyggeligt? -- Sebastjan 30. okt. 2006 kl. 17:55

Bruger:195.158.110.146 (Sebastjan, antager jeg) indsatte et [?] efter oplysningen om at erstatningsaltrtavlemaleriet var af J.F. Kriegel. Dette spørgsmålstegn vil jeg gerne have uddybet. --Palnatoke 12. jul 2007, 15:35 (CEST)

Ja det ville være rart. Jeg fjernede det fordi [?] ikke giver mening og ødelægger teksten. Vi har {{kilde mangler}} hvis det var det der mentes, men kilden er benævnte folder under samme afsnit. --Broadbeer, Thomas 12. jul 2007, 15:42 (CEST) (Og fjerner det senere i dag hvis der ingen uddybning er kommet.)
Jeg kan ikke tage et uforklaret [?] seriøst så jeg har fjernet det igen. Vedkommende (Sebastian?) er velkommen til at indsætte det igen hvis det ledsages af en forklaring her på siden. --Broadbeer, Thomas 17. jul 2007, 13:44 (CEST)