Diskussion:Tidsmaskinen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har oprettet artiklen, men jeg har egentlig ikke tid til at uddybe den. Istedet for at brokke jer over at den er uencyklopædisk, burde i i stedet hjælpe med at uddybe den. Se den engelske version for detaljer. rphb (Skrev Rphb (diskussion • bidrag) 11. nov 2008, 13:39. Husk at signere dine indlæg.)

Der er mange artikler på Wikipedia og der kommer hele tiden nye til. For ikke at glemme en artikel, der trænger til forbedring får den sat en skabelon på - fx {{uencyklopædisk}}. Det placerer nemlig artiklen i en kategori, så det er let at finde frem til den igen.
Det er bl.a. af hensyn til troværdigheden og indtrykket af Wikipedia, at der løbende følges med i, om en artikel har den fornødne kvalitet. Hvis der er mange "dårlige" eller forkerte artikler, så svækker det jo troværdigheden.
Hvis du ser i teksten på skabelonen, så står der bl.a. "Du kan hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta." Der ligger altså en opfordring i artiklen til at arbejde videre med artiklen. Så der er ikke bare tale om "brok".
Hvis du (som alle andre) har problemer med tiden, så skulle du måske gøre dem du allerede har oprettet færdige inden du opretter nye. Hellere lidt færre, men gode og læseværdige artikler end mange halvfærdige artikler uden særligt indhold. --MGA73 11. nov 2008, 13:52 (CET)

Muligvis, men mange artikler er kædet sammen, og det bedste er hvis der er henvisninger fra den ene til den anden. Tidsmaskinen har en meget omfattende beskrivelse på nettet, og jeg havde egentlig mest tænkt at denne artikel skulle bruges som et link til den engelske. Men De må da give mig ret i, at det bedste er at der er mange referancer i artiklerne ikke. rphb

Handling i 2002 filmen[rediger kildetekst]

I den film jeg har set, tager han til d. 24. maj 2030 efter han indser paradokset og videre til 20. august 2037, hvor han bliver slået ud i en "almindelig" eksplosion og ender i 802.701 d. 16 juli; er der flere versioner? TherasTaneel (diskussion) 7. sep 2013, 22:03 (CEST)

Det lyder heller ikke helt som handlingen fra 1960... TherasTaneel (diskussion) 8. sep 2013, 04:49 (CEST)
har ændret afsnittet til "handling" TherasTaneel (diskussion) 8. sep 2013, 04:56 (CEST)