Diskussion:TilbudOnline.dk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: TilbudOnline.dk

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen har stået med skabelon i en periode. Artiklen virker som reklame, og jeg tvivler stærkt på, at notabiliteten er til stede. Slet --Pugilist 1. okt 2009, 08:54 (CEST)

  • Behold - Så vidt jeg husker, var dette site en nyskabelse, da det blev etableret. Hvis det er tilfældet, kan det godt beholdes, men det kræver dog stadig en udrensning for det reklamerende indhold. Arne (Amjaabc) 1. okt 2009, 13:35 (CEST)
  •  Kommentar Findes der andre lignende? Artiklen er ret neutral. Konceptet i sig selv mener jeg har relevans. Hvis TilbudOnline.dk er alene med sådan en søgemaskine har jeg intet imod at artiklen bærer deres navn. Nillerdk 8. okt 2009, 12:41 (CEST)
  • Neutral - Hvis du, Arne, har ret, er jeg med på at beholde den.--Brandsen 17. okt 2009, 03:29 (CEST)
Konklusion:
Artiklen er ikke specielt god, men der er ikke den store tilslutning til at slette. Artiklen beholdes indtil videre. Hvis nogen forsker nærmere i emnet og finder frem til, at hjemmesiden ikke er noget særligt, så kan de nominere den igen. --MGA73 18. okt 2009, 18:10 (CEST)