Diskussion:Trakai distriktskommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
WikiProjekt Litauen Denne artikel er en del af WikiProjekt Litauen, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Litauen-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg forstår ikke at linket litauisk i billedtekste stadig er rødt???--Per (PerV) 6. aug 2009, 15:29 (CEST)

Det skulle være fikset nu, problemet var blot et manglende mellemrum imellem litauisk og (sprog), (litauisk (sprog)) --Grey-Fox 6. aug 2009, 15:32 (CEST)

Er enig i flytningen, ville have gjort det, men kan ikke foretage flyningen p.g.a. Trakai kommune indeholder redirect til Trakai Kommune. :(--Per (PerV) 7. aug 2009, 15:25 (CEST)

Hvor er det diskuteret at flytte artiklen? --Sir48 (Thyge) 7. aug 2009, 19:27 (CEST)

Kommune eller amt?[rediger kildetekst]

Det fremgår, at der er tale om en kommune, men så står der også, at Trakai er største by i amtet? Iøvrigt kan jeg se, at kommunen på kortet er markeret, men det fremgår ikke, hvad hele kortet dækker. Billedteksten bør være noget med "Kort over .... med angivelse af Trakai Kommune.--Sir48 (Thyge) 7. aug 2009, 19:27 (CEST)