Diskussion:Trommesæt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Attributes of Music.jpg Denne artikel er en del af WikiProjekt Musikinstrumenter, et forsøg på at forbedre artikler om musikinstrumenter på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

HEHEHE! Det er en værre fejl det her: Er placeret på et stativ, som ofte bliver betjent af venstre arm (for en højrehåndet).

Så lilletrommen står på et stativ, som bliver betjent af venstre arm??! jeg tror mere det er noget hen i retning af: Lilletrommen er placeret på et stativ. Lilletrommen bliver betjent af venstre arm (for en højrehåndet). (skrev 83.73.119.104 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)