Diskussion:Trophy Manager

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

har du lyst til at argumentere for hvorfor du ønsler at slette denne artikel (ved godt det er det med reklame, men hvad er det der er reklame?) (Skrev Darkly (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Der er ikke tale om en neutral fremstilling af spillet. F.eks. "stadig er under udvikling, indtil videre er man kommet fantastisk langt" er vist særdeles subjektivt. En opfordring om at "Tjek det hele ud på" er heller ikke god. Dog har jeg set værre artikler.
Hvis artiklen så yderligere tilpasses Stilmanualen og man omformulerer sig lidt hist og pist, så kunne det blive en udmærket artikel.
Du skal dog være opmærksom på, at da du ikke selv ejer rettighederne til spillet, så har du heller ikke lov lægge skærmbilleder fra det op på Wikipedia. --|EPO| 5. sep 2007, 17:51 (CEST)
det er nu ikke mig der har skrevet det, men har prøvetg at redigere lidt i det, men ellers så fortæl gerne hvad der skal ændres :) (Skrev Darkly (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det er vist ikke nødvendigt med alle de overskrifter. Prøv at skrive det hele sammen, men med en enkelt overskrift til sidst, hvor henvisningen til hjemmesiden er placeret. Overvej lidt, hvilke informationer, der er relevante og hvilke, der kan undværes. Er det f.eks. nødvendigt at vide, at udviklerne er fra Tølløse?
Jeg formoder, at spillet omhandler fodbold - men det fremgår ingen steder. --|EPO| 5. sep 2007, 18:08 (CEST)

tjek eventuelt hvordan de har gjort på hattrick. Jeg går ud fra relevante ting er, oprettelse, hvad er spillet, hvad karakteriserer det, evt. noget regler/manual/guides. (Skrev 212.130.62.66 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


så har jeg prøvet at rette lidt mere i det, det skulle helst slet ikke værre reklame mere(`?) om artiklæen se er dårlig er så et andet spørgelsmål...