Diskussion:UX konsulent

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: UX konsulent

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

UX konsulent er "en der arbejder med brugeroplevelser". Artiklen er oprettet af Bruger:DanishDina og har ingen kilder og mangler i høj grad en wikificering. Jeg kan ikke umiddelbart finde så meget relevant omtale af emnet. Toxophilus (diskussion) 22. apr 2020, 20:54 (CEST)

  • Slet - Jeg kan ikke finde noget, som peger på at det er et begreb som er encyklopædisk relevant. Toxophilus (diskussion) 22. apr 2020, 20:54 (CEST)
  • Behold - I høj grad relevant, men ærgerligt med de manglende kilder. Er heller ikke 100% sikker på at "UX konsulent" er den rette titel, da man godt "bare" kan være "UX medarbejder" uden som sådan at være konsulent. Men ok, konsulent har jo meget bred betydning. Og ja, faktisk svært at finde noget præcist kildemateriale (jeg har sat en på der dog ikke kan stå alene).--Honymand (diskussion) 22. apr 2020, 22:10 (CEST)
Ser desværre ikke ud som om vi kan forvente at forfatteren kan bidrage, da vedkommende kun har begået denne ene artikel.--Honymand (diskussion) 22. apr 2020, 22:14 (CEST)
  • Slet: Der skal hellere skrives en artikel om hvad "UX" er, ikke stillingen. "UX" hedder vist 'brugeroplevelse' på dansk. Artiklen skal ikke skrives på bullshit-bingo-sprog. Jeg har indtryk af artiklen er oversat fra en engelsk tekst, og den bør derfor undersøges for copyvio. Artikelnavnet er i øvrigt fejlskrevet iht. retskrivningsreglerne. --Madglad (diskussion) 22. apr 2020, 23:03 (CEST)
Nå, jeg opdager nu at artiklen Brugeroplevelse allerede findes, så er det jo bare at ændre artiklen til en omdirigering. --Madglad (diskussion) 23. apr 2020, 02:00 (CEST)
Konklusion:
}