Diskussion:Uddannelse i København

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Symbol unsupport vote-green.svg Artiklen Uddannelse i København var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Stock post message.svg Huskeliste for Uddannelse i København: rediger · historik · overvåg · opdater
 1. Yes check.svg Gjort Højskoler?
 2. Yes check.svg Gjort Folkeuniversitet?
 3. Yes check.svg Gjort Aarhus Universitet Emdrup?
 4. Yes check.svg Gjort Når nu der er en større andel uden for almindelige grundskoler, kan man så siges at der har været en tendens (fald/stigning) og en årsag hertil?
 5. Yes check.svg Gjort Forskel på performance i forhold til resten af landet?
 6. Yes check.svg Gjort Generelt savner jeg noget brødtekst, der fortæller noget om uddannelseslivet i København, artiklen er meget en liste, som jeg lige nu synes mangler noget indhold. --CarinaT (diskussion) 29. nov 2013, 08:17 (CET)
 7. Yes check.svg Gjort Hvor mange går på højskolerne og folkeuniversitetet? Toxophilus (diskussion) 9. aug 2017, 17:14 (CEST)
 8. Yes check.svg Gjort Er det muligt at få et estimat af, hvor mange folkeskoler og friskoler, der findes i København? Det kan nok være vanskeligt når afgrænsningen af København er svær, men det kunne måske være rart at vide om det var 10 eller 1000. Toxophilus (diskussion) 9. aug 2017, 17:14 (CEST)
 9. Symbol question green.svg Spørgsmål Der må eksistere materiale om grundlaget for folkeskoler, gymnasier mm i form af elevprognoser o.lign. både generelt og fordelt på bydele (i det mindste i forbindelse med kommuneplanen). Rmir2 (diskussion) 9. aug 2017, 17:46 (CEST)
 10. Grundskolen: Yes check.svg Gjort. Ungdomsuddannelser: Yes check.svg Gjort. LVU: Yes check.svg Gjort Et afsnit om historisk udvikling mangler. Rmir2 (diskussion) 9. aug 2017, 17:46 (CEST)
 11. Yes check.svg Gjort Artiklen virker lidt som en kommenteret listeartikel. Rmir2 (diskussion) 9. aug 2017, 17:46 (CEST)
 12. Yes check.svg Gjort Er der nogle interessante alternative uddannelsesinstitutioner (fx Dansk Bibel-Institut)?

Flere punkter

 1. Yes check.svg Gjort Kan man sige noget om, hvor stor andel af befolkningen, der er studerende? og:
 2. Yes check.svg Gjort Hvor mange er beskæftiget inden for uddannelse i København? Gerne fordelt på folkeskoler, gymnasier, universiteter, erhvervsskoler mv. og hvor mange studerende/elever er der de forskellige steder? Toxophilus (diskussion) 30. aug 2017, 16:08 (CEST)

Udnævnelse til LA[redigér wikikode]

Først og fremmest er jeg glad for at der er kommet punkter på huskelisten. Jeg mener dog ikke alle nødvendigvis skal opfyldes før artiklen kan udnævnes til LA. Jeg har tilladt mig at redigere i rammerne omkring indsparkene på huskelisten. Det tænker jeg er ok, når det nu kun er en huskeliste og selve indlæggene ikke justeres.

Yes check.svg Gjort 7. Elevtal på højskolerne er tilsyneladende svære at opstøve. Der står umiddelbart ikke noget på deres hjemmesider, DST kan jeg heller ikke finde det hos. Det udskydes som minimum til GA. Jeg fandt det alligevel :-)

9. @Rmir2: Hvad menes med "Der må eksistere materiale om grundlaget for folkeskoler, gymnasier mm i form af elevprognoser o.lign. både generelt og fordelt på bydele (i det mindste i forbindelse med kommuneplanen)."? --Santac (diskussion) 12. aug 2017, 08:42 (CEST)

10. Jeg tænker historieafsnittene har en passende længde. Hvad siger I? --Santac (diskussion) 17. aug 2017, 17:27 (CEST)

Klar til LA?[redigér wikikode]

Så er artiklen blevet kraftigt udvidet (mere end fordoblet) med historieafsnit, samt flere opstramninger og omskrivninger i resten af teksten. Jeg tænker derfor at den (så rigeligt) er klar til LA. Hvad siger i Rmir2 og Toxophilus? eller andre? --Santac (diskussion) 21. aug 2017, 13:17 (CEST)