Diskussion:Ufo (objekt)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billede[redigér wikikode]

Kan nogen ikke uploade et "troværdigt" (foto, der ikke er fup) billede af et UFO? Det manipulerede billede er, på trods af de mange fupbilleder, ikke repræsentativt for de fotografier der viser objekter, der ikke kan forklares.


1969[redigér wikikode]

I dag kan folk opfatte en kamphelikopter på øvelse om natten, som om den var et rumskib, fra en fjern planet. Særligt efter 1969.

Hvorfor lige 1969?? Nogen, der kan gætte Haabets tanker??--Jørgen 24. apr 2005 kl. 11:29 (CEST)

Hej Jørgen

Der var nogen jordboere der hoppede rundt på månen i 1969...rumfart blev muligt. --Glenn 24. apr 2005 kl. 11:32 (CEST)

Jo, Glenn, det undgik ikke min opmærksomhed. Blev faktisk trukket ud af min seng af forældrene for at se det. Men blev Ufo-begrebet skabt der?? (eller var det kun vandrehistorien om mr. Gorski?). Rumfart blev jo en realitet nogle år før med din navnebror John. Og selvfølgelig var der stort ståhej med månelandingen, men det var der også da de bare fløj rundt om månen. --Jørgen 24. apr 2005 kl. 12:49 (CEST)
Hej Jørgen
Trukket ud af sengen - det må have været hårdt - børn skal jo have der søvn ;-)
Men husk på - hvis jordboerne kan rejse rundt mellem himmelobjekterne, så kan "ufonauterne" jo også...
mvh --Glenn 24. apr 2005 kl. 13:03 (CEST)

Sprog[redigér wikikode]

Jeg kan se at akronymet UFO på et tidspunkt er blevet ændret til Ufo ? Er det korrekt ? Akronymet stammer oprindeligt fra det engelske Unidentified Flying Object hvilket giver det ofte brugte UFO. Frit oversat til dansk bliver det uidentificeret flyvende objekt, men at dette skulle danne akronymet Ufo forundrer mig. Jeg er sikker på at der er en fornuftig forklaring. Er der nogen som kan hjælpe? --Ultraman 11. jul 2006 kl. 23:38 (CEST)

ufo står i RO (altså med småt) så det er helt korekt--Jan Friberg 11. jul 2006 kl. 23:42 (CEST)
Tak for hjælpen --Ultraman 12. jul 2006 kl. 00:05 (CEST)

Ufo observationer i Danmark[redigér wikikode]

Burde vi ikke ha' et afsnit med Ufo observationer i Danmark? --Pacx 7. maj 2011, 23:20 (CEST)

Eller er det mig, der er helt gal på den? ;-) ----Pacx 11. maj 2011, 19:41 (CEST)
I så fald, vil en uddybende side passe til. --Pacx 11. maj 2011, 21:25 (CEST)