Diskussion:Ulla Hinge Thomsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Ulla Hinge Thomsen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Rmir2 har den 6. december 2015 påsat {{notabilitet}} på artiklen Ulla Hinge Thomsen uden at fremsætte et sletningsforslag, hvilket hermed gøres. Artiklen er oprettet af Bruger:Petedane samme dag, som notabilitetsskabelonen blev påsat. --Morten1997 (diskussion) 21. feb 2017, 22:49 (CET)

Symbol delete vote.svg Slet - hun er forfatter med een bog (som jeg ikke har hørt om). Ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 21. feb 2017, 22:53 (CET)
Symbol keep vote.svg BeholdDer er nu tale om to bøger. Jeg har heller ikke lagt mærke til dem. Jeg er i tvivl, så måske skal vi lade den ligge. Ditlev Petersen (diskussion) 21. feb 2017, 22:59 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Det er i disse år tilsyneladende ikke svært at få udgivet bøger om livsstil, og det er netop tilfældet med hendes bøger, så vidt jeg kan se. Jeg hælder nok en anelse mod slet, men bøgerne er trods alt udgivet på et anerkendt forlag (Rosinante). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. feb 2017, 08:57 (CET)
Symbol delete vote.svg Slet - Det er bare en forfatter som har lavet to bøger uden den store presseomtale eller tilhørers forhold til andre artikler - Frits063 (diskussion) 22. feb 2017, 10:29 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Bøgerne er omtalt i hvert fald i Berlingske og Kristeligt Dagblad. Kombineret med, at forlaget i mine øjne er kendt som et kvalitetsforlag, tænker jeg, at det netop løfter hende op i klassen af forfattere, der kan være berettiget til et opslag.--Økonom (diskussion) 27. apr 2017, 21:27 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Journalist, cand.mag. i sprogpsykologi, blogger samt tidligere redaktør og redaktionschef. Hendes bog Særligt sensitiv - guide til det gode liv lå i toppen af alle danske boghandleres bestsellerlister i flere uger efter udgivelsen i starten af 2015. Jeg mener at notabiliteten er på sin plads her. Mhv Pelle Hansen 2. maj 2017, 14:57 (CEST)[svar]
  • I betragtning af, at der synes at være enighed om, at artiklen kan beholdes, og under hensyn til, hvordan andre, nulevende forfattere er beskrevet (se f.eks. Maren Uthaug og Ditte Giese) har jeg tilladt mig at slette {{ds}} --Sten Porse (diskussion) 29. jul 2018, 12:22 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 7. maj 2017, 12:19 (CEST)[svar]

Anmærkning om kommercielt indhold[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet det meste af denne artikel. Der er indsat en boks om, at indholdet bør omskrives, da det hævdes være 'reklamerende'.

Jeg har ikke skrevet denne artikel som en 'reklame' og vil gerne vide hvilken del af teksten, som er reklamerende? Hvad skal der til for, at den ikke er 'reklamerende'?