Diskussion:Ulrik Plesner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvis man skal liste samtlige bygninger arkitekten her mere eller mindre selv har tegnet eller bidraget med, så bliver det en lang liste. Længere end artiklen selv. Det ser pænere ud, hvis man nøjes med at fremhæve hans største og/eller mest betydningsfulde værker.

I øvrigt fandt jeg det noget spekulativt/NPOV, "at dansk arkitektur gennem det 20.århundrede står i dyb gæld til ham." Således er denne sætning også fjernet. --|EPO| 8. mar 2007 kl. 18:38 (CET)

Det gør vel ikke noget, at artiklen bliver lang. Jeg er enig i, at listen var grimt formateret, men det kan der jo laves om på. Hvis ellers arkitekten har været en hovedkræft bag de nævnte bygninger, og så længe der trods alt ikke er tale om flere bygninger end som så, så ser jeg ikke noget problem i at nævne et større udvalg, evt. begrænset til bygninger, der er alment kendte fx i kraft af deres funktion som stationsbygninger, skoler mv. Det forhindrer selvfølgelig ikke, at artiklen fremhæver enkelte hovedværker.--C960657 8. mar 2007 kl. 20:23 (CET)
Der er naturligvis ikke noget forkert i sig selv med, at artiklen bliver lang. Men så skal den blive lang, fordi der står meget information omkring manden - ikke fordi samtlige projekter han har medvirket på listes. Vi skal naturligvis nævne noget om, hvilke projekter han konkret har medvirket på. I denne forbindelse må der så ske en vurdering af, hvad der kunne være mest interessant for læseren. Gerne suppleret med fotos. --|EPO| 8. mar 2007 kl. 20:41 (CET)