Diskussion:Ulrik Wilbek

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Uklarhed[rediger kildetekst]

der står at lise wilbek er hans søster og Erik Wilbek hans far men under Erik Wilbek står der at hun er Erik Wilbeks niece er der nogen der ved det rigtige sammen hæng?? og noget andet hvilken sportsgren vandt lise wilbek 100 og 200 meter på ?? masl

Meget godt set! Jeg ved ikke, hvordan familieforholdene er, men Lise Wilbek var dansk mester i 100- og 200-meter-løb - se Danske mestre i atletik (kvinder). Jeg har lige flyttet dit indlæg ned, for man skriver altid nye indlæg nederst. Mvh. Arne (Amjaabc) 16. apr 2011, 21:25 (CEST)

jeg retter lige artiklen til så der står det er løb. masl

Det ville være rart, hvis en eller anden kunne finde en kilde til Lise og Ulrik Wilbeks familierelationer. Jf. ovenstående har Lise tilsyneladende både været nævnt som Ulriks søster og niece, og for nylig er hun blevet udnævnt til hans kusine i artiklen. Forvirringen er snart total. --Arne (Amjaabc) 29. jan 2012, 22:43 (CET)

Neutralitet og form[rediger kildetekst]

Der er alt for meget usagligt sprog. Husk venligst WP:NPOV og Wikipedia:Verificerbarhed. Det handler om at præsentere fakta, ikke skribentens egne farverige vurderinger. På forhånd tak.--90.184.154.70 13. jan 2013, 00:20 (CET)

Projektskabelonene[rediger kildetekst]

Jeg indsatte projektskabelonerne i en sammenklappelig skabelon, så de nu fylder meget mindre. Det blev gjort som et forsøg i forbindelse med den igangværende afsteming om hvorvidt projektskabelonerne skal afskaffes eller ej eller om de evt. skal indsættes i en sammenklappelig skabelon som den som ses på denne diskussionsside. Jeg valgte denne diskussonsside, eftersom den blev nævnt som et eksempel på afstemningssiden Wikipedia:Afstemninger/Afskaffelse af projektskabeloner på diskussionssiderne. Med venlig hilsen --EileenSanda (diskussion) 9. dec 2016, 10:49 (CET)