Diskussion:Underhandling

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Omdirigeringen bør udgå[redigér wikikode]

Ordet kendes ikke mere og bør skrives ud af de artikler, hvor det er kopieret ind fra Salmonsen. Ordet betyder ikke præcist forhandling, hvilket man skal være opmærksom på. --Madglad (diskussion) 15. maj 2017, 12:33 (CEST)

Det er ellers muligt at finde "underhandle" i Den Danske Ordbog, hvor det fremgår, at ordet betyder "forhandle for at opnå en overenskomst eller ordning med en modstander eller en magtfuld modpart". Så jeg ser ingen grund til at slette omdirigeringen. Men alle er naturligvis velkomne til at redigere løs i Salmonsen-artiklerne. Vh. SorenRK (diskussion) 27. mar 2018, 18:34 (CEST)
@SorenRK: KorpusDK har én eneste forekomst af ordet, dette fra 1985. Ordet må derfor betragtes som udgået fra dansk. Hvis ordet skal forklares må det være i Wiktionary. Ordet har ingen relevans for andre end dem, der insisterer på at Wikipedia skal skrives på 1918-dansk. --Madglad (diskussion) 27. mar 2018, 20:35 (CEST)

Skabeloner[redigér wikikode]

Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  

Sat på diskussionssiden for ikke at ødelægge omdirigeringen. --Madglad (diskussion) 15. maj 2017, 12:33 (CEST)