Diskussion:VM i håndbold 2011 (kvinder)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Lokal tid/dansk tid[redigér wikikode]

Det giver, efter min mening, ingen mening at opgive spilletiderne i lokal tid, ingen danskere, eller i det mindste ingen indbyggere i Danmark skal planlægge efter tiden i Brasilien. Muligvis skal vi opgive både lokal tid og dansk tid. At opgive lokal tid virker for mig som "nørdgymnastik". mvh Per (PerV) 5. dec 2011, 20:23 (CET)

Du havde rettet spilletidspunktet til dansk tid for 12 af de 15 kampe i gruppe D, mens du havde efterladt resten af spilletidspunkterne i hele artiklen som lokal tid, hvilket var noget rod. Som et minimum skal alle tidsangivelserne i artiklen konsekvent angives på samme måde - derfor rettede jeg det tilbage til lokal tid. Alle øvrige artikler om VM/EM i håndbold anvender konsekvent det lokale spilletidspunkt, så hvis artiklen skal passe ind i sammenhængen på WP, vil jeg mene, at spilletidspunkterne skal angives i lokal tid. Men hvis du ønsker, kan du jo som du selv foreslår tilføje en kolonne, der angiver dansk tid, som en service til de læsere af dansk Wikipedia, der bor i CET-tidszonen og som "planlægger" ud fra Wikipidea. --Henrik Hansen 6. dec 2011, 09:46 (CET)
Jeg er enig med Henrik - og jeg tænker, at lokal tid kan give noget reel information, da man under nogle mesterskaber spiller kampe på tider, der kan virke underlige pga. krav fra de store nationers tv-stationer. Danske tider tænker jeg mere som service til planlægning for tv-seere, og det er ikke meningen, at dansk Wikipedia skal fungere som sådan - højst sekundært. Så hvis du vil tilføje kolonner med dansk tid, så ok for mig, når bare lokaltid også står der. Mvh. Arne (Amjaabc) 6. dec 2011, 10:15 (CET)
Problemet kan løses ved at oplyse at alle tider er i tidszonen UTC-3. --Wholle 6. dec 2011, 12:32 (CET)