Diskussion:Ved verdens ende (film fra 2009)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er ansat af Nordisk Film som er distributør på denne film (Ved Verdens Ende), til at indskrive filmens informationer bla. her på Wikipedia. Jeg har derfor tilladelse til at bruge alt materiale fra filmen.

Mvh Mark

Den tilladelse må du meget gerne indsende til OTRS - læs Wikipedia:Kilder#OTRS, så vi kan få bekræftet, at materialet frigives under en fri licens. --Palnatoke 10. aug 2009, 10:50 (CEST)

Der er modtaget en tilladelse her, men den har et uklart indhold: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketID=3586775. --MGA73 29. aug 2009, 18:35 (CEST)