Diskussion:Vejle Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Til Scm, jeg kan se at du i dine påbegyndte artikler om kirker anbringer dem i to kommuner, eksempelvis har du anbragt denne kirke i både Broby kommune og Odense Kommune, hvorfor ? For at undgå fejltagelser, vil det så ikke være bedst at man i teksten beskriver hvor kirken ligger geografisk, eksempelvis i hvilken by/ landsby med reference til eventuelt større by ? Alle oplysninger om stifter, sogne, kommuner etc. ligger i forvejen i anvendte skema. --Ultraman 17. jun 2006 kl. 23:43 (CEST)

Det må jeg meget undskylde, "odense Kommune"-teksten var i begge tilfælde en fejl fra overtagelsen af strukturen fra en række andre kommuneartikler jeg før havde indsat om kirker i "Odense Kommune", hvor jeg desværre overså at jeg var kommet over i Broby kommune under min kirkefotograficykeltur. Scm 18. jun 2006 kl. 17:35 (CEST)
At jeg overhovedet har taget kommunesætningen med, hænger sammen med at den var i næsten alle de kirkeartikler der var i forvejen, men jeg er egentlig enig med dig i, at en geografisk beskrivelse (fx. i hvilken landsby kirken ligger) giver mere mening. Scm 18. jun 2006 kl. 17:38 (CEST)