Diskussion:Vendisk mytologi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Mytologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mytologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mytologi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har ingen fagkundskab overhovedet på området; men jeg kunne da godt tænke mig at få at vide, hvilke sprog navnene er taget fra. Nogle af stavemåderne ser mistænkeligt engelske ud. Jeg har dyb mistillid til sammensætninger som sh eller tch. --Troels Nybo 14. nov 2004 kl. 11:44 (CET)

  • ja det vil jeg godt tilslutte mig, det virker ikke helt rigtigt med de meget engelske navne, Jeg kan dog kun sige at jeg tror at de tyske navne er de mest korrekte - tyske navne - Mantson 14. nov 2004 kl. 11:59 (CET)

Jeg ved ikke noget om navnene, men en anden ting at det er meget lidt læsevenligt med en lang liste med henvisninger til guder, hvor artiklerne om de enkelte guder er ultra korte med typisk nogle ganske få sætninger om hver. Jeg vil foreslå at teksterne om guderne flyttes ind i hoveartiklen, og at gudeartiklerne ændres til omdirigeringer. Byrial 14. nov 2004 kl. 12:19 (CET)

Jeg er helt enig med Byrial. Endvidere kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor informationerne kommer fra, og om de er pålidelige. Er der nogen, der har en bog, emnet kunne tjekkes i? --Twid 17. aug 2005 kl. 20:13 (CEST)