Diskussion:Ventilation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er svært for mig at se at der er tale om reklame. Sætningen som måske falder for brystet er En af de førende virksomheder indenfor intelligente styringer og naturlig ventilationsløsninger er det danske WindowMaster A/S, der er en del af VKR Holding A/S., men nævnte er en kendsgerning. Jeg har tidligere ændret udtrykket førende til en af de førende, da førstnævnte udtryk kan opfattes som reklame. --Ultraman 19. maj 2007 kl. 11:55 (CEST)

OK - vi lader andre tage afgørelsen! --Villy Fink Isaksen 19. maj 2007 kl. 11:58 (CEST)
Jeg har bestemt set værre tilfælde. Den kunne godt trænge til lidt oprydning og nogle omformuleringer. Den kunne i den forbindelse krydres med et par kildehenvisninger. --|EPO| 25. maj 2007 kl. 20:07 (CEST)