Diskussion:Verdens sande tilstand

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

POV[redigér wikikode]

Artiklen har fået et POV-mærkat klistret på ved afsnittet om UVVU-undersøgelsen. Jeg kan ikke se noget problem i det afsnit, selvom det selvfølgelig altid kunne være længere og mere detaljeret. Artiklen som helhed har mere kritik end beskrivelse af bogens indhold, men det kan vel komme. Jeg har lavet forskellige rettelser og slettet det vage afsnit om forsvar for Lomborg. --pbn 7. aug 2005 kl. 01:24 (CEST)

Jeg satte netop {{POV}} på fordi der ikke var balance mellem de to sider. Det er ikke fordi jeg ser et problem i afsnittet om kritik af Lomborg (det er jeg ikke i stand til at vurdere). Jeg vil kontakte en ven der er Lomborg-ekspert (virkelig!) og bede ham se på artiklen. --Martin 7. aug 2005 kl. 01:31 (CEST)
Jeg er blevet undervist af den kære Lomborg. Faktuelt ser det hele rigtigt ud. Mener dog man kunne indføje, at UVVUs afgørelse ikke bare skabte debat. Den blev kritiseret af stort set hele den danske universitetsverden. (Og altså også af Lomborg-modstandere.)Cleveland 7. aug 2005 kl. 01:40 (CEST)