Diskussion:Verdensudstillingen 1888

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Belgiens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Belgien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Belgien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Portugal Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Portugal, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Portugal-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Australien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Australien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Australien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det er nok ikke så smart at kalde artiklen "Verdensudstillingen 1888" da der jo også var en i Paris samme år (den med Eiffeltårnet) Lennart Larsen 5. apr 2006 kl. 21:03 (CEST)

Ups! Paris var 1889 Lennart Larsen 5. apr 2006 kl. 21:10 (CEST)

Der er nu stadig noget galt, for der var jo mange verdensudstillinger dette år, og denne artikel handler i starten om dem alle (og nævner dog, at der kun er en officiel) og sidenhen om den danske (som ikke er den officielle) - og det på meget rodet vis. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 11. apr 2006 kl. 16:41 (CEST)